navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Da li ste znali

Pravi buntovnici: Ovi horoskopski znakovi nikad ne igraju po pravilima

Njima pravila i granice ne znače baš ništa. I dok neki znakovi zodijaka slijepo slijede pravila i sve rade tačno po planu, ovo su njihove čiste suprotnosti

Objavljeno: 13.11.2019. u 14:56
get url
text

Njima pravila i granice ne znače baš ništa. I dok neki znakovi zodijaka slijepo slijede pravila i sve rade tačno po planu, ovo su njihove čiste suprotnosti.

Kako piše Your Tango, za ove horoskopske znakove pravila ne vrijede.

Blizanci

Razuzdani Blizanci žive za adrenalin koji donosi kršenje pravila i prelaženje strogih granica. Oni obožavaju testirati svoje mogućnosti i ponekad se dovode čak i u velike opasnosti, no iz toga ne nauče baš ništa.

Lav

Za Lavove, kršenje tuđih pravila i prelaženje granica znači rast i prelaženje preko strahova te jačanje vlastitog duha. Oni uživaju u takvim izazovima i obožavaju biti ti koji će neka ustaljena pravila zamijeniti vlastitima.

Strijelac

Strijelci obožavaju nova iskustva i promjene. Oni vole pomicati granice kako bi osjetili nalete energije i kako bi širili svoje vidike. Oni mrze pasivnost i ljude koji se slijepo drže pravila pa se najčešće okružuju s odvažnim pustolovima poput njih.

Ovan

Ovnovi, poput Lavova, ne vole tuđa nametanja. Oni su ti koji smatraju da su njihova pravila i njihove namjere uvijek bolje pa to i provode. Vrlo su skloni riskiranju i često se odvažuju na stvari koje ih plaše jer obožavaju izazove i niko ih u tome ne može spriječiti, prenosi Index.