navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna serija

"Seks i grad": Poznato je kako će se u novoj seriji objasniti Samanthina odsutnost

Fanovi širom svijeta jedva čekaju vidjeti kako će izgledati nova poglavlja u životima junakinja "Seksa i grada", Carrie Bradshaw, Charlotte York i Mirande Hobbes, ali redom ističu da će Samantha Jones jako nedostajati.

Objavljeno: 13.02.2021. u 09:17
get url
text

Glumeći u svih šest sezona kultne serije i dva filma, Kim Cattrall postala je sinonim za "Seks i grad" i mnogi novu seriju ne mogu zamisliti bez nje. Pitaju se i kako će Samanthino odsustvo biti objašnjeno u And Just Like That.

Prema objašnjenju Casey Bloys, direktorice za sadržaj na HBO Max-u, daje se naslutiti da će se Samantha i njene tri prijateljice jednostavno udaljiti i da će njihovo prijateljstvo izblijedjeti.

Kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u naše živote i odlaze. Prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu. Mislim da to sve pokazuje faze života u stvarnosti. Žele ispričati stvarnu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u New Yorku. Zbog toga se sve treba činiti organski, a prijatelje koje imate s trideset, možda više nećete imati s pedeset godina, rekla je Bloys za TV Line.

Neki fanovi izrazili su i zabrinutost zbog sudbine Mr. Biga naslućujući da će on umrijeti, kako se nagađalo da se trebalo dogoditi prema nerealiziranom scenariju za treći film 2018. godine. Međutim, Chris Noth lično je demantirao takve glasine rekavši da Mr. Big nije trebao umrijeti i da je to bila laž. O tome što će se zaista dogoditi s Carrienim suprugom u novoj seriji, Sarah Jessica Parker na Instagramu je tek kratko napisala:

Pričekajte i vidjet ćete.

Promjena će, čini se, biti i u produkcijskom timu serije, te će umjesto Darrena Stara, koji je napisao i seriju Emily u Parizu, funkciju izvršnog producenta, kako pišu strani mediji, preuzeti Michael Patrick King zajedno s Nixon, Parker i Davis. King je poznat kao reditelj više epizoda originalne serije te oba filma.