Bosanskohercegovačka i regionalna muzička zvijezda Dino Merlin priredio je večeras pravi spektakl u "Štark Areni" u Beogradu, glavnom gradu Srbije, a koncert je otvorio pjesmom "Da šutiš", koju je publika ispratila gromoglasnim aplauzom, javlja Anadolija.

Riječ je o prvom od četiri koncerta koji će u narednih pet dana biti održani u Beogradu. Merlin u beogradskoj "Štark Areni" nastupa večeras, sutra te u utorak i srijedu, 21. i 22. novembra.

Za koncertima Dine Merlina u Beogradu vladalo je ogromno interesovanje od samog početka, što potvrđuje činjenica da su rasprodane četiri arene u periodu od pet dana.

Pred ulazom u Arenu u Beogradu večeras su se mogle vidjeti dugačke kolone fanova Dine Merlina koji su stigli kako bi na vrijeme stigli i zauzeli mjesta pred spektakularni koncert.

Merlin se u jednom momentu obratio publici, te predstavio novu pjesmu, prenosi Blic. 

- Sada za mene nastupa najdublji trenutak mene. Kada svoju intimu predajem vama. To je jedna teža strana mene, tako da sam večeras posebno ganut i inspirisan. Prvi put ću otpjevati ovu pjesmu pred vama, numeru "Skoro će zima" - kazao je Merlin. 

Izvor: Anadolija/Blic