Noć za pamćenje priredila je sinoć u centru Zenice energična ekipa iz grupe Tropico band. Ponovo je festivalski trg bio prepun posjetilaca koji su uživali u hitovima benda i nesvakidašnjem nastupu vokala Aleksandra Cvetkovića.

- Evo nas za kratko vrijeme drugi put u Zenici i drago nam je zbog toga, znači da nas Zenica voli, ali volimo i mi nju. Ovdje se uvijek super osjećamo, grad je prelijep i vjerujem da su posjetioci uživali u svirci koju smo im priredili večeras - kazao je sinoć nakon nastupa popularni Sale, koji je istakao da je zadovoljan i reakcijom publike na njihovu novu pjesmu "Veto".

 

- Nastup Tropico banda smijemo slobodno reći da je bio jedan od najboljih na Zenica Summer Festu (ZSF), a vrijedi spomenuti i pohvaliti nastup grupe "Romantic", koji su odlično zagrijali publiku za nastup kolega iz Tropica. Festival se nastavlja već danas, a trinaesti dan nam stiže Adi Šoše sa AL music bendom i ne sumnjamo da nas očekuje ponovo odlična žurka na festivalskom trgu - saopćila je PR služba ZSF-a.

Sve informacije u vezi s programom Summer Festa možete pronaći i u programima RTV Zenica, festivalskim nalozima na društvenim mrežama, te na portalu zenicasummerfest.org.

Izvor: Faktor