navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Lijepa Šeherzada

Turska glumica pokazala kakvu je zabavu priredila iščekujući da na svijet donese kćerkicu Leylu

Poznati turski glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc sa nestzrpljenjem iščekuju treće dijete. Nakon dva sina, Alija i Hana, Berguzar, koja je u megapopularnoj seriji "1001 noć", glumila Šeherzadu, na svijet bi uskoro trebala donijeti kćerkicu, kojoj je par odlučio dati ime Leyla.

Objavljeno: 10.10.2021. u 19:49
get url
text

U to ime Berguzar i Halit priredili su zabavu na kojoj su sa najbližim članovima porodice i prijateljima, kako su naveli, započeli odbrojavanje.

Dio atmosfere glumica je podijelila i na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Objavivši video u kojem je objasnila da se nakon dugo vremena zagrlila sa svojim prijateljima na zabavi, navela je kako su svi vakcinisani i da su imali PCR test prije nego što su došli u restoran.

- Godinu i po smo svi čeznuli jedni za drugima, a sanjali smo o danu u kojem ćemo svi biti zajedno uz puno ružičaste boje i smijeha. Cijelo Hanovo djetinjstvo i moj porođaj bili smo sami jer se poklopilo sa pandemijom, stoga smo svi puno uživali u ovoj zabavi. Ovo je posljednja zabava s prijateljima prije rođenja na kojoj smo se svi super zabavili. Hajde djevojko, dođi kao voda, sa zdravljem, radošću, lakoćom, čekamo te – napisala je, između ostalog, Berguzar ispod fotografija.