navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uskoro premijera

Uzbuđenje raste: Pogledajte prvi službeni trailer za nastavak serije "Seks i grad"

Objavljen je prvi službeni trailer za nastavak "Seksa i grada" koji u jednoj minuti i 40 sekundi otkriva nove uzbudljive scene koje nas čekaju u seriji "And Just Like That".

Objavljeno: 01.12.2021. u 14:07
get url
text

Serija će premijeru doživjeti 9. decembra kada će biti prikazane prve dvije epizode. U narednih osam sedmica bit će prikazan i ostatak, od ukupno 10 epizoda.

U prvom službenom traileru otkrivaju se neke zanimljivosti koje smo s nestrpljenjem čekali vidjeti, a među njima su i prizori Carrie i Face koji su i dalje zaljubljeni. Iako nije potpuno jasno u kojem se smjeru odvijao odnos Mirande i Stevea, u traileru Miranda grli Stevea, dok su Charlotte i Harry i dalje u sretnom braku. Trailer započinje panoramom New Yorka i Central parka i Carrienim nostalgičnim riječima o važnosti prijateljstva.

"Što više živim, to više spoznajem da ako pored sebe imaš dobre prijatelje, sve je moguće. Budućnost je nenapisana jer smo svi u drugačijim fazama naših života", kaže junakinja "Seksa i grada".

U traileru je prikazan i djelić zajedničkog života Carrie Bradshaw i Johna Prestona koji, kako se čini, i dalje žive u ljubavnoj idili, a posveta originalnoj seriji dogodi se u trenutku kada Faca kaže svojoj voljenoj: "Sjećam se kada si pulovere držala u peći", misleći na vremena kada Carrie u svom samačkom stanu nije uopće koristila kuhinju. Ljubavni trenuci između njih dvoje još su više potaknula nagađanja o tome u kojoj je fazi njihov odnos, nakon što je Sarah Jessica Parker u oktobru snimala scene u kojima se ljubi s Jonom Tenneyjem.

Charlotte i Harry u traileru pršte od ponosa dok gledaju nastup na klaviru svoje starije kćerke Lily, dok pored njih sjedi njihova mlađa kćerka Rose.

Junakinje "Seksa i grada" otkrivaju nam nova poglavlja svojih života, no ono što je ostalo isto jeste njihovo čvrsto prijateljstvo, doduše bez Samanthe koju, kako je već poznato, u seriji "And Just Like That" nećemo gledati.