navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata pjevačica

Zabrinuti za njeno zdravlje: Britney napokon progovorila i odgovarala na pitanja fanova

Svaka fotografija koju Britney Spears objavi na društvenim mrežama preplavljena je komentarima podrške i ponudama pomoći.

Objavljeno: 20.04.2021. u 21:45
get url
text

Ljudi iz njezinih objava i fotografija analiziraju kontekste, traže značenja i uzvike za pomoć u najmanjim detaljima poput leptirića u opisu.

U nedjelju je napokon odlučila objaviti videozapis u kojem, nakon mnogo godina šutnje, odgovara na pitanja zabrinutih fanova. Taj je video u samo jednom danu pregledalo više od 3,4 miliona ljudi.

Britney često objavljuje videozapise kako pleše u čemu ju fanovi podržavaju tako da je njen prvi odgovor bio vezan upravo uz to pitanje.

- Napokon ću odgovoriti na sva vaša pitanja. Prvo koje ste me ispitivali je "Vrti li mi se u glavi kada radim okrete dok plešem?". Da, uhvati me vrtoglavica, ali ja sam plesačica. Dok god se koncentrišem na jednu tačku dok se vrtim, ne bude tako strašno – započela je.

Nakon ovog odgovora pratitelji su se zabrinuli kako će preskočiti upite vezane uz njene nedavne bizarne objave, no nastavak njezinog videozapisa pokazao je drukčije.

Osvrnula se tako na bizarnu fotografiju crvenog frižidera koju je objavila prije nekoliko tjedana.

Jedan je komentator čak povezao fotografiju frižidera s #FreeBritney hashtagom koji već mjesecima kruži internetom u znak podrške Britney te kako frižider znači da je Britney vidjela podršku svojih fanova koja joj je bila prijeko potrebna.

Ipak, Britney je rekla kako joj je frižider samo bio "fora" pa ga je htjela objaviti. Kako kaže, nije imala dublje namjere iza same fotografije.

- Iskreno, samo sam mislila da izgleda dobro. Vintage je, crven je i bio mi je baš fora – rekla je pjevačica.

Idući odgovor potpuno je oduševio pratitelje. Godinama oni traže bilo kakve znakove kojima će Britney pokazati da je dobro. Ona im je nakon tih silnih upita napokon odgovorila.

- Super sam! Presretna sam. Imam divan dom i djecu. Trenutno sam uzela pauzu od svega jer želim malo uživati – odgovorila je na posljednje pitanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)