Novinarka Zerina Patković bila je pravo osvježenje na premijerligaškim terenima na startu nove sezone, no već nekoliko kola ovu 27-godišnju Zeničanka ne viđamo u programu kanala Arena Sport.

Nje neće biti na terenima Premijer lige Bosne i Hercegovine ni u nastavku sezone, a zašto je to tako objasnila je na svom Instagram profilu.

- S obzirom na to da imam mnogo upita zašto me nema na Areni, zbog čega se više ne pojavljujem na stadionima i slično odlučila sam se javno oglasiti. Arena Sport i ja smo se 1. oktobra razišli. U suštini, bili smo i više nego zadovoljni saradnjom, ali se dalje nismo mogli dogovoriti oko uvjeta rada. Stoga smo odlučili na korektan i profesionalan način da se rastanemo - napisala je Zerina, te dodala:

- Trudila sam se do posljednje utakmice da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i korektno. Meni je to još jedno profesionalno iskustvo i izazov u nizu, a sigurna sam da će ih biti još više. Želim još naglasiti da je ovo prvi i ujedno posljednji put da se oglašavam na ovu temu, te ćete sve drugo što vas zanima o ovome morati kontaktirati isključivo Arenu Sport.