navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Radila za Arena Sport

Zerina Patković objasnila zbog čega je više ne viđamo na premijerligaškim terenima

Novinarka Zerina Patković bila je pravo osvježenje na premijerligaškim terenima na startu nove sezone, no već nekoliko kola ovu 27-godišnju Zeničanka ne viđamo u programu kanala Arena Sport.

Objavljeno: 17.10.2020. u 13:29
get url
text

Nje neće biti na terenima Premijer lige Bosne i Hercegovine ni u nastavku sezone, a zašto je to tako objasnila je na svom Instagram profilu.

- S obzirom na to da imam mnogo upita zašto me nema na Areni, zbog čega se više ne pojavljujem na stadionima i slično odlučila sam se javno oglasiti. Arena Sport i ja smo se 1. oktobra razišli. U suštini, bili smo i više nego zadovoljni saradnjom, ali se dalje nismo mogli dogovoriti oko uvjeta rada. Stoga smo odlučili na korektan i profesionalan način da se rastanemo - napisala je Zerina, te dodala:

- Trudila sam se do posljednje utakmice da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i korektno. Meni je to još jedno profesionalno iskustvo i izazov u nizu, a sigurna sam da će ih biti još više. Želim još naglasiti da je ovo prvi i ujedno posljednji put da se oglašavam na ovu temu, te ćete sve drugo što vas zanima o ovome morati kontaktirati isključivo Arenu Sport.