Zadar

Parni valjak održao prvi koncert sa novim pjevačem, Hus se prisjetio i Akija: Uvijek će biti s nama

FOTO: DINO STANIN/PIXSELL

Koncertom u Zadru grupa Parni Valjak sinoć je započela svoju novu turneju i u svom novom izdanju - mladim pjevačem Igorom Drvenkarom.

- Dobro večer prijatelji. S razlogom smo odabrali da prvi koncert bez našeg Akija imamo upravo u Zadru, jer smo ovdje uvijek imali prijateljsku atmosferu - kazao je publici Husein Hasanefendić Hus i dodao:

- Znate priču, život ide dalje. Aki će uvijek biti tu u nama i s nama. U Igoru smo pronašli čovjeka koji nam je pomogao da nastavimo sanjati i putovati. Prvi put je tu s nama na pozornici, i očekujemo večeras i vašu podršku. Hvala vam na tome - rekao je Hus nakon čega je uslijedio glasan aplauz publike, piše Zadarski list.

 

Aplauzom su popraćene i riječi novog pjevača.

- Nekad sam bio tu s vama u publici, a sada sam ovdje na pozornici. Nastojat ću uživati, a vas ću zamoliti da mi pomognete u tome - kazao je Drvenkar.

Nakon koncerta Drvenkar nije krio zadovoljstvo.

-Probili smo led i čitav nastup mi je bio pravi užitak. Ogromna mi je čast stati na pozornicu uz ovakav bend - istaknuo je mladi muzičar.

Predstavljanjem nove pjesme "Moja glava, moja pravila" Parni Valjak i Drvenkar potvrdili su da i dalje namjeravaju vladati scenom.

Pjesme kao što su "Uhvati ritam", "Mijenjam se", "Kada me dotakne", "Dođi" i mnogi drugi, samo su neki od hitova iz bogate karijere Parnog Valjka koji su se mogli čuti na koncertu.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga