open-navfaktor-logo
search
Novi uvjeti
Budite u stilu i dok radite iz topline svog doma
Sigurno ni u najluđim snovima niste sanjali da će doći dan kada ćete svoje radne zadatke, usljed više sile, obavljati iz topline svog doma.
26.03.2020. u 08:55
get url
text

Ljudi i kompanije širom svijeta podržavaju inicijativu #ostajemkući, a, složit ćete se, prije toga je postojalo malo stvari oko kojih smo se svi tako jednoglasno dogovorili. Novi uvjeti rada i drugačije okruženje donose brojne izazove većim porodicama, gdje djeca moraju pratiti online nastavu, a oba roditelja raditi od kuće. No, ovaj tekst se neće baviti tom problematikom, već lakšom temom koja će sigurno privući pažnju ljubiteljica mode.

Iako sada manje energije ulažemo u jutarnje spremanje, jer svakako da se rad u kancelariji i onaj kući drastično razlikuju, ipak oni koji drže do sebe neće zanemariti izgled i prepustiti se radu u pidžami. Nov način rada u ormarima istinskih ljubiteljica stila donosi nove modne favorite i potpuno drugačiji poslovni look.

U kućnom okruženju svakako da ćete izbjeći krute standarde odijevanja koji uključuju odijela i sakoa, a savršenu dnevnu uniformu možete kreirati u spoju poslovnih klasika i ležernih basic modela koje inače biramo za boravak kod kuće.

Neki od komada koje možete kombinirati su ležernije košulje i pletivo oversized kroja, traperice s elastinom koji im daje dodatnu dozu udobnosti, te hlače ležernog kroja i širokih nogavica. Uz najudobnije odjevne komade koje inače nosimo na posao, u svakodnevne kombinacije za rad od kuće možemo dodati ležerne basic modele poput helanki, omiljene T-shirt majice, te trenerke. Ukoliko želite nadopuniti svoju kombinaciju za rad u kući, odlični dodaci su, kao i uvijek, decentni komadi nakita ili svilene marame, koje daju šarm svakom outfitu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.