Venecija

Catrinel Marlon odlično pristaje odijelo Belme Tvico Stambol

Objavljeno: 13.09.2019. u 21:18 Autor: A. S.

Glumica se u ovom modnom izdanju fotografirala u društvu sjajnog holivudskog zavodnika Johnnyja Deppa

Catrinel Marlon

Nakon što je za zabavu, koja je, u sklopu nedavno završenog 76. izdanja Filmskog festivala u Veneciji, organizirana u povodu premijere dokumentarnog filma Chiare Ferragni "The Unposted", te lounge druženja branda Campari, pojavila u lepšavoj haljini Belme Tvico Stambol, Catrinel Marlon na ovom događaju nosila je još jednu kreaciju naše dizajnerice.

Glumica i model italijansko-rumunjskog porijekla na drugoj zabavi odjenula je crno odijelo sa naglašenim dekolteom, koje je još više istaknulo njeno izvajano tijelo.

Catrinel se u ovom modnom izdanju fotografirala u društvu sjajnog holivudskog zavodnika Johnnyja Deppa, a fotografiju na svom Instagram profilu podijelila je i naša kreatorica.

Catrinel Marlon prava je zaljubljenica u kreacije Belme Tvico Stambol, a jednu takvu – raskošnu crnu haljinu nosila je i na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije