navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Optužbe glumca

Deep: Heard se na sudu pojavila sa nacrtanim modricama

Deep i Heard su se vjenčali 2015. godine, a samo dvije godine nakon toga su se razveli

Objavljeno: 21.05.2019. u 17:20
get url
text

Glumac Johnny Deep optužio je svoj bivšu suprugu Amber Heard da je na svom licu naslikala modrice, kako bi ga optužila za nasilje u porodici, piše The Indenpendent.

Deep i Heard su se vjenčali 2015. godine, a samo dvije godine nakon toga su se razveli. Nakon što je Heard u Washington Postu objavila svoje svjedočenje o porodičnom nasilju Deep ju je tužio za klevetu, tražeći odštetu u iznosu od 50 miliona dolara.

Podnoseći tužbu zbog nasilja u porodici sudu u Fairfaxsu, u Virdžiniji, Heard je još jednom ponovila navode kako ju je Deep zlostavljao prije i u toku braka.

Ona je pokazala fotografije na kojima joj je lice u modricama, fotografije sa stvarima za koje tvrdi da ih je Deep polomio, kao i transkripte poruka koje joj je slao.

Deep je na ove optužbe odgovorio:

- Od samog početka poričem sve tvrdnje Heard, još od maja 2016. godine kada je prvi put od suda tražila zabranu prilaska, a na licu je imala nacrtane modrice, jer svjedoci, kao i snimci sa nadzornih kamera ukazuju da ih nije imala svaki dan u toku sedmice u kojoj je trajalo suđenje. Nastavit ću da poričem njene izjave do kraja života, kazao je Deep.

Dodao je kako nikada nije udario nijednu ženu, te da je zapravo Heard bila agresor u ovoj vezi.

- Ona je bila nasilnik, a ja žrtva. Dok je miješala amfetamine koje je dobijala na recept, sa nepropisanim lijekovima i alkoholom, Heard me je u više navrata napadala i tukla, često i u prisustvu trećih osoba, a dešavalo se da tim napadima kod mene izazove i teže povrede - dodao je Deep.

Advokat Amber Heard, Eric George je odbacio optužbe i kazao je kako je Deep na sudu i sa svojim bivšim advokatima i menadžerima.

- Dokazi u ovom slučaju su jasni, Johnny Deep je neprestano tukao Amber Heard - kazao je advokat.