navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Katie Holmes prvi put progovorila o razvodu od Toma Cruisea: "Napeto i intenzivno, a imala sam malo dijete"

Mnogi za Katie Holmes kažu da nikada nije izgledala bolje, a lijepa glumica to je i pokazala pozirajući za naslovnicu najnovijeg izdanja magazina InStyle.

Objavljeno: 12.03.2020. u 16:57
get url
text

U njemu je, vjerovatno po prvi put sasvim iskreno i bez ustručavanja, progovorila o nekim detaljima iz privatnog života o kojima je do sada šutjela.

Između ostalog, dotakla se i stresa kojeg je proživjela kada se, nakon šest godina braka, 2012. razvela od Toma Cruisea.

- To vrijeme bilo je napeto i intenzivno. Sve to privuklo je veliku pažnju, a uz sve to imala sam malo dijete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli – kazala je glumica.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @instylemagazine for having me on your cover️ @laurabrown99 @juliavonboehm @genevieveherr @djquintero @sloaney_77 @enamelle

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Prisjetila se tako i vozača taksija koji joj je jedne večeri, koja joj je bila posebno teška, pomogao.

- Bio je taj nevjerovatan trenutak i mislim da sam ridala. Suri je imala šest ili sedam godina i vozila sam je da spava kod njene prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija pomogao mi je da otvorim vrata i potom ju je nosio do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je nevjerovatno ljubazan - prisjetila se Katie.

Koliko joj Suri znači i koliko su vezane, 41-godišnja Holmes nikada nije krila:

- Volim je najviše na svijetu. Moji najveći ciljevi bili su uvijek usmjereni ka njenoj individualnosti. Uvijek sam se trudila da bude ono što je - snažna, samouvjerena i sposobna i na kraju je takva i postala s nevjerovatno jakom ličnošću. Uvijek će odabrati nešto i raditi na tome i predavati se do kraja, sve dok ne bude u tome savršena. Fokusirana je i predana svemu – kazala je Katie.

 

Kada se prisjetila odrastanja svoje mezimice, koja je tokom svih tih godina bila jedna od najfotografiranije djece u cijelom svijetu, Katie Holmes je priznala kako je sve to bilo poprilično stresno, budući da su ih paparazzi pratili u stopu.

- Stalno su nas pratili, a ja sam željela s njom boraviti i vani, stoga bi odlazili u šest ujutro u parkove, kada nas niko ne bi vidio – ispričala je Katie.

Kako je priznala, tek sada, kada je prešla 40-tu godinu, puno je svjesnija nekih stvari:

- Sada znam o čemu pričam i znam da i moji osjećaji imaju cijenu. Umjesto da se oslanjam na drugoga, slušam sebe i to je veliki korak za čovjeka. Treba vremena da dođeš do toga – kazala je Holmes.