Cijena slave

Keira Knigtley na početku karijere imala nervni slom zbog fotografa

Objavljeno: 06.10.2018. u 12:45

Svaki izlazak iz kuće za mene je bio borba, rekla je Knigtley

Keira Knigtley

Keira Knightley (33) prvu je zapaženiju ulogu imala već sa 17 godina, kad je zablistala u filmu "Bend it Like Beckham", a onda je postala svjetski poznata nakon "Pirata s Kariba" u kojima je glumila s Orlandom Bloomom i Johnnyjem Deppom. Imala je 18 godina.

Danas je jedna od najuspješnijih holivudskih glumica, ali na početku karijere imala je ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem.

S 22 godine patila je od napada panike i tjeskobe, a dijagnosticiran joj je i posttraumatski poremećaj.

- Bila sam svjesna da su fotografi dobivali veće honorare ako bi snimili ženske zvijezde koje su negativno reagirale na njih ili koje su bile u lošem stanju, fizičkom ili psihičkom. Svaki izlazak iz kuće za mene je bio borba - rekla je Keira, koja je zbog problema išla na intenzivnu terapiju.

Doživjela je nervni slom, a prije svakog izlaska na crveni tepih morala je na hipnoterapiju kako ne bi doživjela napad panike.

 

Izvor:   Agencije

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije