NASA

Nakon uloge svemirskog putnika Brad Pitt će upoznati i pravog astronauta

Objavljeno: 17.09.2019. u 09:03

Pitt će s astronautom Nickom Hagueom razgovarati o tome kako je živjeti i raditi u svemiru

Brad Pitt

FOTO: Youtube

Nakon što je snimio film "Ad Astra" u kojem igra svemirskog putnika, a čije prikazivanje uskoro počinje i u regionu, holivudska zvijezda Brad Pitt će imati priliku da razgovara sa astronautom na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS), objavila je NASA.

Pitt će s astronautom Nickom Hagueom razgovarati o tome kako je živjeti i raditi u svemiru, saopćeno je iz NASA-e. Američki glumac u filmu "Ad Astra" putuje sunčevim sistemom, odlazi na Mjesec i Mars.

Hague i njegovi kolege nedavno su pogledali film. Iako se NASA ne spominje u filmu, svemirska agencija im je osigurala fotografije i pružila nešto tehničke podrške. Također su pregledali početni scenarij filma "Ad Astra".

NASA planira ponovno poslati astronaute na Mjesec u sljedećih pet godina i često nudi svoja znanja pri snimanju filmova o svemirskim letovima.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije