navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna serija

Napokon svi na okupu: Samantha Jones vraća se u "Seks i grad", ali ne i Kim Cattrall

Stigla je bombastična vijest iz svijeta filma – najavljeno je da će se Samathna Jones, jedna od najpoznatijih likova popularne serije "Seks i grad", pojaviti u drugom dijelu nastavka reboot verzije.

Objavljeno: 09.06.2022. u 11:19
get url
text

Na oduševljenje brojnih fanova još je prošle godine stigao nastavak omiljene serije. Međutim, ostali su razočarani kada su vidjeli da omiljena Samathna nije dio standardne glumačke postave. Sada se očito, to promijenilo, ali samo u virtualnom obliku.

Reditelj Michael Patrick King, potvrdio je u intervjuu za Variety da se Samatha vraća, ali njen lik neće utjeloviti Kim Cattral. Naime, u sljedećoj sezoni reboot verzije, imat ćemo priliku vidjeti tajno dopisivanje između Carrie i Samanthe.

"And just like that" je završio tako što se Carrie trebala naći na piću sa Samanthom.

- To je vrlo smiješno jer svaki od pisaca u timu ima svoju verziju onoga što se zapravo dogodilo u tom razgovoru. Ako mene pitate, provele su sjajnu noć i stvari su se riješile. Kada je Carrie pustila staru ljubav, vratila se jedna od njezinih trenutnih ljubavi - rekao je King.

Cattral je u nekoliko navrata rekla da se neće vratiti u franšizu jer nije dobrodošla, a King je Samanthu odlučio "ubaciti" u priču samo kroz fantomsku prisutnost.

King je dalje objasnio kako mu je cijela situacija još uvijek nova i da ne želi detaljno komentirati ovaj potez dok "stvari ne postanu stvarne".

- Moj cilj je spojiti sve likove u poznatu mješavinu, da ne budu na odvojenim putevima. Oduševljen sam i uzbuđen što mogu nastaviti pričati priču o živahnim i hrabrim likovima koje igraju ovi moćni i nevjerojatni glumci. Činjenica je da smo svi oduševljeni - rekao je King.

Standarnu postavu čine Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, Miranda Hobbes i Charlotte York-Goldenblatt.