navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni par

Novi dom u Los Angeleu: Meghan i Harry pronašli vilu u kojoj će živjeti

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) pronašli su, čini se, svoj dom iz snova u Los Angelesu, u kojeg su preselili nakon kraće avanture u Kanadi i odlaska od britanske kraljevske porodice.

Objavljeno: 08.05.2020. u 09:42
get url
text
Princ Harry i Meghan
Princ Harry i Meghan

Postali su finansijski neovisni, ali apetiti im izgleda nisu splasnuli. Britanski The Sun piše kako je njihov novi dom na Beverly Hillsu luksuzna nekadašnja vila glumca i komičara Tylera Perryja (50), vrijedna 18 milona dolara.

Par nikad nije viđen u društvu Perryja, ali britanski mediji tvrde kako je u svemu pomogla zajednička dobra prijateljica Oprah Winfrey (66). Luksuzno zdanje ima osam spavaćih soba, čak dvanaest kupaonica te se nalazi u elitnom dijelu četvrti koja je sama po sebi na visokom glasu te namijenjena isključivo milionerima i velikim holivudskim zvijezdama.

Otkako su preselili u sunčanu Kaliforniju, Meghan i Harry nisu se često pojavljivali u javnosti. Uhvaćeni su nedavno na snimkama nadzornih kamera koje je objavio je Daily Mail, a u svojoj misiji tada su dostavljali pakete hrane i pomoć potrebitima. Iako su se jedno vrijeme kretali u društvu zaštitara, kasnije su do stanova socijalno ugroženih te starijih i nepokretnih osoba koje trebaju pomoć išli sami.

Još jedan razlog za slavlje par je imao i u srijedu, 6. maja kada su proslavili prvi rođendan malenog Archieja. Prvo dijete para sedmo je u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrične - princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i amidže princa Williama.