open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima najčešće se razvode
Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, imate veće šanse za razvod od preostalih znakova zodijaka
09.10.2019. u 11:10
get url
text

Niko ne stupa u brak s namjerom da se razvede, ali mnogi brakovi nažalost završe upravo tako.

A ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, dobro razmislite prije nego se odlučite vjenčati jer imate veće šanse za razvod od preostalih znakova zodijaka:

Blizanci

Prevrtljivi Blizanci jedan dan žele jedno, a drugi nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospjeli na ovu listu jer od njih nikad ne znate šta možete očekivati. Također, skloni su idealiziranju svojih partnera pa se lako mogu razočarati u njih kad shvate da ipak nisu tako savršeni kao u njihovoj glavi.

Vodenjak

Vodenjaci vole svoju neovisnost i najbolje se osjećaju kada su sami, zbog čega slove i kao najusamljeniji znak zodijaka. Ako se osjete sputano u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je njihova sloboda na prvom mjestu.

Jarac

Za razliku od Blizanaca i Vodenjaka, Jarčevi obično nisu ti koji traže razvod, već to najčešće žele njihovi bračni partneri. Naime, osobe rođene u ovom znaku trude se impresionirati svoje partnere dok ne dobiju što žele, a to je najčešće brak i tada se prestanu truditi u potpunosti.

Strijelac

Strijelci obožavaju flert i ne mogu se suzdržati od njega čak ni kada su u braku što se njihovim bračnim partnerima, naravno, nimalo ne sviđa pa im nakon nekog vremena ne gine razvod. Rijetki su oni koji mogu izdržati u braku s tipičnim predstavnicima ovog znaka.

Škorpion

Baš poput Strijelaca, Škorpioni ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i varanju svojih partnera. Usto znaju biti i jako ljubomorni te posesivni u braku ili vezi što rijetki mogu trpjeti dugo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.