navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Praznična atmosfera

Poznati u novogodišnjem šopingu i šetnji Sarajevom

Mirko Šenkovski Geronimo uživao je u šetnji sa suprugom Draganom, dok je televizijska voditeljica Vanja Semić uživala u kupovini sa kćerkicom Anjom, a potom su otišle na klizanje

Objavljeno: 25.12.2019. u 16:32
get url
text

Doček Nove godine je sve bliži, a praznična atmosfera u Sarajevu danas je naročito prisutna zbog proslave Božića. Groznica praznika uveliko vlada kako među stanovnicima glavnog grada, tako i među poznatima. Svi užurbano privode kraju poslove kako bi u Novu godinu ušli rasterećeni.

Mahir Sarihodžić u posljednje vrijeme zauzet je radom na novom albumu Dine Merlina, koji bi se na tržištu trebao naći na proljeće. Popularnog producenta i muzičara zatekli smo u "Magazi", gdje je kupovao CD-ove i majice koje želi pokloniti prijateljima koji dolaze u Sarajevo za novogodišnje praznike.

Hitmejker Dino Muharemović kupovao je suvenire za prijatelje u Hrvatskoj, pošto će ulazak u 2020. godinu dočekati u susjednoj zemlji. Njegov kolega Mirko Šenkovski Geronimo uživao je u šetnji sa suprugom Draganom, dok je televizijska voditeljica Vanja Semić uživala u kupovini sa kćerkicom Anjom, a potom su otišle na klizanje.