navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zarazili mnoge

Prvog marta uslijedila drama: Kako je otkriveno da su Victoria i David Beckham "superprenosioci" koronavirusa

David i Victoria Beckham u tajnosti su preležali koronavirus, a sada su optuženi da su "superprenosioci".

Objavljeno: 08.09.2020. u 11:27
get url
text

Slavni bračni par preležao je zarazu u Americi nakon čega se vratio u Veliku Britaniju, a usput su zarazili nekoliko članova svog osoblja, ali i rodbinu.

Nakon što su se vratili u Veliku Britaniju, uslijedio je Brooklynov 21. rođendan kome je prisustvovalo puno zvanica, a mnoge od njih sa proslave otišle su zaražene.

- David je imao obaveze u svom klubu, a Victoria i porodica krenuli su sa njim da ga podrže. Naravno, prisustvovali su i na nekoliko proslava gdje je bilo puno rukovanja i ljubljenja. Potom su odletjeli za London.

Uslijedila je i Brooklynova žurka, a onda su otišli za Miami. Za sve to vrijeme, ljudi u njihovoj okolini razbolijevali su se - vozači, tjelohranitelji i asistenti. Nekoliko njih bilo je baš ozbiljno bolesno. Victoria se uspaničila da su "superprenosioci" i riješila da cijela porodica ode u karantin na više od dvije sedmice – kazao je medijima izvor blizak slavnom paru.

Kada su se potpuno oporavili, Victoria i David vratili su se svojim aktivnostima, ali su se i pobrinuli za bolesno osoblje. Nakon što je testiranjem utvrđeno da više nisu zaraženi, uslijedila su putovanja u Grčku i Italiju, navodi izvor.

Međutim, i dalje su na oprezu, pa su otkazali proslavu 18. rođendana sina Romea.

Cijela drama, kaže izvor, počela je 1. marta. Brooklynov party desio se 6. marta, nakon čega je uslijedio put za Miami.

Victoria inače redovno na društvenim mrežama upućuje riječi podrške medicinskom osoblju i apeluje na ljude da se ponašaju odgovorno, a dio svojih prihoda odvojila je kako bi omogućila nabavku hrane za one koji su usljed pandemije ostali bez prihoda.