Incident

Sarajlija Benjamin Spahović prijetio pištoljem u emisiji "Parovi"

Objavljeno: 29.09.2018. u 12:47

Benjaminu su tokom večeri pušteni komentari publike, koji su uglavnom bili loši. On je tada ustao i otišao do garderobera. Dok je izlazio, učesnici su primijetili da drži nešto u ruci, a pošto je izašao, nastao je skandal

Sinoć je u srbijanskoj reality emisiji „Parovi“ zabilježen incident. Naime, jedan od takmičara je iz garderobera izvukao pištolj i njime prijetio ostalim ukućanima.

Radi se, pišu Večernje novosti, o Benjaminu Spahoviću, sinu Izedina Spahovića, koji se u javnosti nerijetko pojavljivao u kontekstu kriminalnih aktivnosti. Nikome nije jasno kako je Benjamin Spahović uspio da unese pištolj u vilu.

Benjaminu su tokom večeri pušteni komentari publike, koji su uglavnom bili loši. On je tada ustao i otišao do garderobera. Dok je izlazio, učesnici su primijetili da drži nešto u ruci, a pošto je izašao, nastao je skandal. U ruci je držao pištolj i uperio ga ka takmičarima. Svi su počeli da vrište i bježe gdje god stignu.

Benjamin je, kako prenosi televizija "Hepi", imao namjeru da izbaci novinarku koja je bila specijalni gost. Obezbjeđenje je odmah ušlo, Đorđe Tomić prišao mu je i udario i time ga onesposobio. U tom trenutku takmičarka Dina Galorini je počela da vrišti, a potom se i onesvijestila.

Nije poznato da li je pištolj bio pravi, a Benjamin je hitno poslan u izolaciju.

Izvor:   Večernje novosti

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije