open-navfaktor-logo
search
Zastupnik u FBiH
Arnel Isak o imenovanju brata za direktora KPZ Zenica: Nećemo krasti, nećemo štimati tendere
Arnel Isak, zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, oglasio se u vezi sa imenovanjem Rusmira Isaka, njegovog brata, na poziciju direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica.
09.09.2023. u 14:36
get url
text

- Pred proteste na međuentitetskoj liniji, u organizaciji Milorada Dodika i njegovog SNSD-a, mislio sam da opozicija u Federaciji BiH više ne postoji. Njihova šutnja ostavljala je dojam kao da je kompletno rukovodstvo opozicionih stranaka na kolektivnom godišnjem odmoru. Ovih dana ipak vidimo da opozicija, koja je zadnja pozvana da komentariše bilo kakve procese u Federaciji BiH, ipak postoji.

VEZANI TEKST - Tako je govorio Konaković: Nećete više djecu svoju zapošljavati; ko zaposli svog, kunem se Bogom, odmah leti

Građani Bosne i Hercegovine imat će priliku da za četiri godine ocijene šta smo radili. A radit ćemo na način koji je nepoznat kadrovima trenutne opozicije, odnosno nećemo krasti, nećemo štimati tendere, radit ćemo transparentno i uvažavati konstruktivne kritike.

Rusmir Isak sigurno će biti bolji i pošteniji direktor od pojedinih supruga i direktorica zdravstvenih ustanova, supruga i sutkinja ustavnih sudova, supruga i uposlenica turističkih zajednica, supruga i direktorica domova zdravlja, kćerki i vlasnica firmi prikačenih na sistem namjenske industrije BiH, sinova i službenika raspoređenih u bh. ambasade i tako dalje. To će pokazati vrijeme - naveo je Arnel Isak, sin ministra Rame Isaka i brat budućeg direktora KPZ Zenica Rusmira Isaka. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.