open-navfaktor-logo
search
Ponuda pretplatnicima
BH Telecom od 1. aprila uvodi nove cijene usluga
Od 1. aprila 2023. godine počinje primjena nove, izmijenjene ponude postpaid telefonske usluge Extra paketa koja podrazumijeva primjenu izmijenjenih cijena, sadržaja i uvjeta za njene postojeće korisnike BH Telecoma.  
28.02.2023. u 15:33
get url
text

Nađa Lutvikadić Fočo iz Sektora za upravljanje promocijom BH Telecoma pojasnila je za Faktor da se radi o novoj, izmijenjenoj, redizajniranoj ponudi Extra mobilne postpaid usluge BH Telecoma, koja će se primjenjivati od 1. aprila.

- Nova Extra ponuda će donijeti korisnicima i više saobraćaja (SMS-ova i minuta za razgovor) i puno više mobilnog interneta nego što imaju sad u postojećim Extra paketima, uz povećanja cijena mjesečne naknade koja nisu značajnija. Osim prilično veće količine saobraćaja u paketima, a naročito mobilnog interneta, nova Extra ponuda omogućit će našim korisnicima i druge benefite, među kojima i veće popuste na uređaje iz ponude BH Telecoma ili druge pogodnosti koje oni izaberu u slučaju ugovaranja Extra paketa BH Telecoma iz nove ponude na 12 ili 24 mjeseca, nakon 1. aprila - kaže Nađa Lutvikadić Fočo.

Ukoliko korisnik ne želi da prihvati ponudu BH Telecoma i želi da ostane sve po starom ugovoru koji je ranije potpisan, šta će se trebati uraditi.

- U tom slučaju korisnik raskida ugovor sa BH Telecomom i ako je uzeo telefon na rate mora ga u potpunosti otplatiti – pojasnila je Lutvikadić Fočo.

Detaljan pregled sadržaja trenutne i nove ponude Extra paketa:

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.