open-navfaktor-logo
search
Formiranje vlasti
CIKBiH dostavio NSRS-u ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda PSBiH
Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine dostavila je Narodnoj skupštini entiteta Republike Srpske ovjerene kandidatske liste za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda.
25.11.2022. u 11:40
get url
text

Ovjerena je kandidatska lista narodnog zastupnika Saše Grbića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda, na kojoj se nalaze Vojin Mijatović i Aleksandar Vuković.

Na kandidatskoj listi zastupnika Igora Žunića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH nalaze se Sredoje Nović i Danijela Mrda.

Na listi zastupnika Ranke Perić Romić za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH su Snježana Novaković Bursać i Veljko Marić.

Na listi zastupnika Denisa Šulića su Boško Tomić i Mladen Popović, na listi Mladena Ilića su Radovan Kovačević i Nebojša Šešlija, zatim na listi zastupnika Anje Ljubojević su Nikola Špirić i Miloš Lukić.

Ovjerena je također i kandidatska lista PDP –Partije demokratskog progresa za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda, na kojoj su se našli Nenad Vuković, Dragan Milanović, Jelena Elčija Jovanić.

Na listi narodnog zastupnika Milana Radovića za izbor delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog naroda su Želimir Nešković, Tamara Evđić, Stefan Ignjatović.
 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.