open-navfaktor-logo
search
Jezivo, bizarno...
Čistili rezidenciju kad je Wigemark otišao i našli u zamrzivaču dvije mrtve mačke?!
Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da šute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica
26.09.2019. u 22:28
get url
text

Lars-Gunner Wigemark, bivši šef delegacije EU-a u BiH, završio je veoma neuspješno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jezivo.

Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Wigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dvije mrtve mačke, objavio je na svom blogu novinar Slobodan Vasković. 

Otkud mrtve mačke u Wigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.

Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Wigemarkovog odlaska i o tome su obaviješteni predstavnici Delegacije EU-a, koji su pokušali zataškati ovaj nevjerovatan, bizaran i užasan skandal.

Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da šute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.

-Da li je Wigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate - zaključuje Vasković. 

Wigemarkov mandat na čelu Delegacije EU-a u BiH završen je 01.9. ove godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.