open-navfaktor-logo
search
Skupština KS
Cvijeće za Anu Babić i njen oproštaj: Puno vas volim, ovo nije moje posljednje pjevanje himne
Počastvovana poklonima i znacima pažnje koje je dobila, Babić je održala i dirljiv govor te se zahvalila svim zastupnicima i ministrima na saradnji. Poručila je također da će i dalje nastaviti intonirati himnu kada god bude u prilici
16.11.2018. u 11:24
get url
text

Na kraju današnje sjednice Skupštine Kantona Sarajevo na kojoj je konstituiran novi saziv, predsjedavajućoj Ani Babić zastupnik Amel Mekić, te premijer Kantona Sarajevo Adem Zolj uručili su cvijeće.

Počastvovana poklonima i znacima pažnje koje je dobila, Babić je održala i dirljiv govor te se zahvalila svim zastupnicima i ministrima na saradnji. Poručila je također da će i dalje nastaviti intonirati himnu kada god bude u prilici.

- Ovo nije moje posljednje pjevanje himne, nadam se da ću kad god budem u publici pjevati i dalje himnu. Hvala vam puno na svemu, drago mi je što sam sa vama surađivala, puno vas volim. Ovo je za mene bilo veliko iskustvo,  sigurna sam da sam časno obavljala svoju dužnost. Ako su i bile neke greške, bile su zbog mog neiskustva u poznavanju ovog vokabulara, ali sam mnogo naučila i hvala vam što ste mi dali mogućnost da sa vama radim i sarađujem - poručila je svojim kolegama Babić te izazvala gromoglasan aplauz. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.