open-navfaktor-logo
search
Krivi novinari
Đajić o "zabavljanju" međunarodnih gostiju: Da bi se dobro znao šaliti, moraš biti inteligentan, ovi glupi...
AUTOR: Faktor
14.06.2024. u 14:25
get url
text
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić komentarisao je viralni videosnimak objavljen nakon posjete delegacije Kine i Francuske ovoj zdravstvenoj instituciji.
Đajićev propali pokušaj da ispadne duhovit izazvao je podsmjehe na društvenim mrežama, a on danas kaže kako svaka ozbiljna ekipa treba malo prostora za šalu.
- Žalosno je što su neki novinari ili glupi ili tendenciozni. Ne razumiju inteligentnije šale. Delegacija Kine i Francuske pohvalila je moj rad i konstruktivan odnos. Kao što su sami rekli, nisu nigdje imali tako ozbiljan sastanak.
Što se tiče šale, koja je bila... Vlado Đajić se nikada nije šalio na tuđi račun, kad smo ih ispraćali, rekli su da se nigdje nisu tako lijepo osjećale i lijepo smijale, a ozbiljno radile, kao ovdje – naveo je on.
Potom je kazao kako novinari skloni opoziciji žele da vrijeđaju i da traže nešto loše u tome (njegovoj "inteligentnoj šali").
- Da bi se dobro znao šaliti, moraš biti inteligentan. Ovi glupi koji to ne razumiju, to okreću u drugom pravcu – zaključuje Đajić.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.