open-navfaktor-logo
search
Uputili saopćenje
DF Novo Sarajevo: Bavljenje sobom od početka mandata Općinskog vijeća
Općinski odbor Demokratske fronte (DF) Novo Sarajevo u ovoj prekompoziciji većine na dnevnoj bazi i po dnevnim potrebama je ostao po strani, jer poenta smjene starog rukovodstva i imenovanje novog nije to što prošli nisu radili kako treba, nego što se u Opićinsko vijeće Novo Sarajevo ne zna ko je s kim, a ko protiv koga.
10.06.2023. u 17:07
get url
text
Općinsko vijeće Novo Sarajevo

Podsjećamo, Općinsko vijeće Novo Sarajevo smijenjenilo predsjedavajućeg Roberta Plešea i dopredsjedavajućeg Nijaza Džaku.

- Nesuvisle rasprave na sjednicama Vijeća, svađe, prijetnje, incidenti do zvanja policije, sa vrlo malo konkretnih stvari bitnih za poboljšanje uslova življenja građana su nešto što opisuje dosadašnji mandat ovog saziva Općinskog vijeća.

Načelnik koji je najmanje na poslu, njegov savjetnik koji je ustvari bio načelnik umjesto načelnika, koji je sada postavljen za sekretara u JP ONSA da "popravlja" štetu koju je napravio njegov kadar za direktora, nisu bila predizborna obećanja pomenutih. Građani sve ovo znaju, a Lokalni izbori će ubrzo - rekao je Senad Kapo, predsjednik Općinskog odbora Demokratske fronte Novo Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.