open-navfaktor-logo
search
Šta se nudi
Doček 2024. godine u Tuzli: Na Trgu slobode Bajaga i Instruktori, ponuda u hotelima od 90 do 180 KM
Na Trgu slobode u Tuzli Gradska uprava i Turistička zajednica i ove godine organiziraju javni doček Nove godine, a oni koji se ne odluče za besplatnu zabavu na najvećem trgu u gradu soli, na raspolaganju su i hoteli, koji su i ove godine pripremili ponude za posjetioce.
27.12.2023. u 08:17
get url
text

Javni doček 2024. godine u Tuzli počinje u 19.00 i predviđeno je da traje do 01.30 sati, a glavne zvijezde večeri su Bajaga i Instruktori. Prije njih na Trgu slobode nastupit će DJ Shadow Kid i bend Divan.

Grand hotel Tuzla, nekadašnji hotel "Tuzla", u novogodišnjoj noći priređuje zabavu u svečanom salonu "Breza", a za muziku će biti zadužen Maid Hećimović sa bendom. Gostima se nudi večera u četiri slijeda, neograničena konzumacija pića, slatki i voćni švedski sto, a cijena je 180 KM po osobi.

Hotel "Salis" dočeka organizira u svojoj svečanoj sali, a goste će zabavljati Duende Band i pjevačica Amna Jusić. Cijena je 120 KM, a gostima je na raspolaganju švedski sto i neograničena konzumacija pića.

Doček Nove godine i ovoga puta organizira tuzlanski hotel "Tehnograd", a gostima nude gala večeru i piće dobrodošlice po cijeni od 90 KM. Za muziku će biti zaduženi Nedin Đulović i Šejla Mehanović.

U svim hotelima koje smo kontaktirali, rekli su nam da slobodnih mjesta još ima.

Za one koji se, pak, odluče večer provesti vani, Bajaga je najavio programa, koji će sadržavati najveće hitove.

- Za novogodišnji repertoar, moramo da povedemo računa koja će pjesma biti prije i poslije ponoći, a to će vjerovatno biti nešto brzo i što može da se pjeva. Imamo okvirno 20 pjesama koje moramo da odsviramo, ako to ne uradimo neko će da se naljuti. U svakom slučaju spremni smo za sve prilike - poručio je Bajaga.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.