open-navfaktor-logo
search
Ponovljeni izbori
Dodik čestitao Jeriniću: Svi građani Doboja imat će benefite od ove pobjede
Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, obratio se javnosti na press konferenciji u Doboju, na kojoj je SNSD-ov kadidat za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić proglasio pobjedu.
21.02.2021. u 22:09
get url
text

VEZANI TEKST - Boris Jerinić proglasio pobjedu u Doboju

- Čestitam na velikoj pobjedi koja je morala da skine sve spekulacije koje su se neopravdano nadvile nad grad Doboj u pogledu samog izbornog procesa. Čestitam Obrenu, Sanji i svim našim aktivistima koji su tako predano radili na ovim poslovima, koji su se osjetili povrijeđeni u činjenici da su im se pripisivale razne stvari, a danas vidimo da pobjeda našeg kandidata za gradonačelnika, koja je zaista fenomenalna i procentualno oko 70 posto, govori o tome da su to bile zaista lažne spekulacije - kazao je Dodik.

Dodik je u svome obraćanju zahvalio se i građanima Doboja, koji su kako je rekao, ovih dana gledali razne situacije.

- Gledali su razne crne džipove koji su trebali da manifestuju nešto drugo, ali su se građani izdigli iznad toga. Niko sada ne može da tvrdi da je bilo nešto što je ugrožavalo fer i poštene izbore na kojima je pobijedio Boris Jerinić i SNSD će ostati privržen Doboju i vratit će svojom pažnjom Doboju za podršku koju je dao - istakao je.

Dodao je kako "postoje pobjednici i oni koji su izgubili, a i jedni i drugi su učestvovali na poštenim i fer izborima".

- Svi građani Doboja imat će benefite od ove pobjede – rekao je Dodik.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.