open-navfaktor-logo
search
Novogodišnja čestitka
Dodik: Želim da zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim građanima u RS i Federaciji BiH novu 2021. godinu, sa željom da bude bolja i uspješnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju koronavirusa koja je iz korijena promijenila živote svih ljudi u svijetu.
31.12.2020. u 17:09
get url
text

- Želim da predstojeća godina bude što ljepša, a da ovu 2020. što prije zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uvjeren sama da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnijela brojne živote i čije su crne brojke obilježile godinu za nama - istakao je Dodik.

Izrazio je zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svijetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mjere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže.

- Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost - poručio je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima srećnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu.

- Sa vjerom u bolju budućnost, još jednom molim sve ljude da čuvaju svoje zdravlje, poštuju preporučene epidemiološke mjere, te da predstojeće praznike provedu u krugu svojih najbližih - naglasio je Dodik.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.