open-navfaktor-logo
search
Blamiranje 100 epizoda
Dodikova Sanja ljuta što šef ne može dobiti vizu: Sa Schmidta i tekije prešla na Amerikance, Džaferovića i Bin Ladena
Državna zastupnica SNSD-a Sanja Vulić, u javnosti poznatija po svojim blamiranjima i izjavi da "Milorad Dodik za nju nije Tito već Bog", nastavlja sa ispadima, a sada je posebno ljuta što je njen stranački šef na "crnoj listi" i što ne može putovati u Sjedinjene Države. 
11.05.2022. u 16:41
get url
text
Sanja Vulić
Sanja Vulić

VEZANI TEKST - Blamiranje je drugo ime Sanje Vulić: Schmidta je Turković vodila u tekiju na Mejtašu, zato je omađijan

Ljuta je Vulić što je u New York otputovao predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, te čovjeka koji je prije rata bio vrhunski sudija, prozvala da se "predstavlja pravnim ekspertom". 

Vulić je skrenula pažnju da je Džaferović samo jedan od trojice članova Predsjedništva BiH, dok je predsjedavajuću Vijeća ministara BiH jedan i stalni, ponovo se ljuteći što je Džaferović osjetio Dodikov plan da svoju verziju stanja u Bosni i Hercegovini u UN-u iznese Zoran Tegeltija.  

Vulić je po uzoru na svog šefa udarila i na Ambasadu SAD-a u BiH. Prozvala ih je da "lokalne Sarajlije zaposlene u Ambasadi SAD-a u BiH kroje politiku za koju ih instruira Centrala SDA ili im je vodič "Islamska deklaracija". 

Ona je otišla dotle da je Džaferovića dovela u vezu sa izdavanjem bh. pasoša Osami bin Ladenu, te njegovi sljedbenici koji su predvodili teroristički napad 11. septembra u New Yorku. 

Nedavno je Vulić izjavila da je "visokog predstavnika Christiana Schmidta Bisera Turković vodila u Tekiju na Mejtašu, pa je omađijan kao i ona". 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.