open-navfaktor-logo
search
Preminuo u Podgorici
Džaferović i Izetbegović uputili telegrame saučešća povodom smrti Rafeta Husovića
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio telegram saučešća povodom smrti Rafeta Husovića.
09.03.2021. u 21:45
get url
text
Rafet Husanović
Rafet Husanović

Podsjećamo, predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović preminuo je danas u Podgorici u 57. godini, nakon kraće bolesti

- Sa dubokom tugom sam primio vijest da nas je prerano napustio Rafet Husović, dugogodišnji predsjednik Bošnjačke stranke i bivši potpredsjednik Vlade Crne Gore. Njegovoj porodici i prijateljima izražavam najdublje saučešće. Gospodin Husović je dao neizmjeran doprinos unapređenju odnosa između Crne Gore i Bosne i Hercegovine te jačanju pozicije bošnjačkog naroda u Crnoj Gori. Njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za bošnjački narod - napisao je Džeferović.

Porodici predsjednika Bošnjačke stranke Crne Gore Rafeta Husovića telegram saučešća uputio je i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović.

- Sa dubokom žalošću sam primio vijest o smrti Rafeta Husovića. Njegovoj porodici i prijateljima izražavam iskreno saučešće te molim Dragog Boga da im da sabura u ovim teškim trenucima. Rafet Husović će ostati upamćen po predanosti i beskompromisnom angažmanu u borbi za prava Bošnjaka. Njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za bošnjački narod, a posebno Bošnjake Crne Gore - naveo je Izetbegović u telegramu saučešća.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.