open-navfaktor-logo
search
Zastupnik DF-a
Džubur poziva funkcionere SDP-a: Dođite u Mostar pa građanima recite da su Komšić i Čović isti
Vi u SDP-u koji priželjkujete poraz države Bosne i Hercegovine kako bi ga fakturisali nama i predsjedniku Komšiću, nemate nikakvo moralno pravo da kao plačljiva derišta popujete o koalicijama
15.12.2019. u 16:32
get url
text

Zastupnik Demokratske fronte u Parlamentu Federacije BiH Ahmed Džubur pozvao je danas funkcionere SDP-a BiH da dođu u Mostar i građanima saopće svoje uvjerenje da su predsjednik Komšić i gonič robova iz Sokola Čović, isto, navodi se u saopćenju Demokratske fronte. 

-Gospodo, ne budite kukakvice. Pozivam vas da dođete u Mostar i građanima ovog grada pojasnite taj vaš stav. Bilo bi jako lijepo da o tim vašim stavovima čujete stav građana Mostara. Ako ste toliko sigurni u svoje tvrdnje onda nemate razloga da se plašite i da mislite da bi isto prošli kao što je prošao 10.jula Dragan Čović pred radnicima sada već bivšeg Aluminija. Mi u DF-u razumijemo da su iz vaše ugodne pozicije trulog moralisanja Komšić i Čović isto, jer je ljudima koji u teškim vremenima neće da ponesu odgovornost sve isto. Isti su za takve ljude sa jedne strane otvoreni neprijatelji države i kriminalci, te sa druge strane dokazani patrioti i ljudi koji tuđe kafe nisu popili, a kamoli šta više.

Vi u SDP-u koji priželjkujete poraz države Bosne i Hercegovine kako bi ga fakturisali nama i predsjedniku Komšiću, nemate nikakvo moralno pravo da kao plačljiva derišta popujete o koalicijama, jer mi sa HDZ-om nismo u nikakvoj koaliciji, nego im tu poziciju omogućava ustavno ustrojstvo koje omogućava da glasovi HDZ-a u postojećem političkom sistemu vrijede tri do četiri puta više nego glasovi svih drugih. Mi ćemo se protiv toga boriti. Boriti ćemo se čak i za vas koji sa političkih tribina dobacujete i sipate otužne dosjetke, a vi kako god hoćete. Na kraju još jednom vas pozivam da dođete u Mostar i testirate snagu svoje bijedne argumentacije. Dođite, ili zašutite- poručuje Džubur. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.