open-navfaktor-logo
search
Kolege u šoku
Federalna TV tuguje za Segmedinom Srna-Bajramović: Pamtit ćemo je po nezaboravnom osmijehu
Na Federalnoj TV vlada velika tuga. Vijest o smrti Segmedine Srna-Bajramović rastužila je sve uposlenike ove televizije, na kojoj je ona dugo godina radila na različitim projektima. 
31.05.2022. u 12:05
get url
text

Deset godina vodila je i emisiju "Subotom uvečer sa Segmedinom Srnom", na kojoj joj je prvi saradnik bio Ivica Pjanić.

VEZANI TEKST - Preminula Segmedina Srna-Bajramović

- Segmedina je obilježila prve godine Federalne televizije. Sarađivali smo više od deset godina, intenzivno. Osim emisije "Subotom uvečer" i na drugim brojnim projektima Federalne televizije i prijenosima uživo. Uvijek se izdvajala od svih drugih po svom nezaboravnom osmijehu i po širini koju je ostavljala i nudila svakom čovjeku koji nam je prišao i sa kojim smo sarađivali. Svi smo još u šoku. Sve nas je pogodila ova tužna vijest. Vuče jednu užasnu tugu i prazninu koju ostavlja. Upravo razmišljajući o svim zajedničkim godinama, u ovom trenutku mogu se samo sjetiti njenog osmijeha, profesionalizma i dobrote kojom je uvijek zračila i kada je bilo teško – kaže za Faktor Ivica Pjanić.

Kroz suze za naš portal je govorila i Maja Begtašagić.

- Šta može čovjek nakon ovog reći, osim da je u šoku. Znate kada jedna osoba puna energije i u punoj životnoj snazi jednostavno nestane, ne možete da vjerujete. Pitate se je li istina, nije istina, kako i šta... Ona jeste dugo u politici, ali jako smo dugo radili na FTV-u i bili smo jako vezani – rekla je Begtašagić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.