open-navfaktor-logo
search
Genije na času geografije
Forto naredio kampanju samo u Kantonu Sarajevo, Kojović odgovorio: Nije tačno, idemo u Hadžiće
Nakon što se jučer na društvenim mrežama pojavila prepiska između članova Naše stranke u kojoj predsjednik NS daje instrukcije da se sve predizborne aktivnosti van Kantona Sarajeva obustave, te da fokus bude na Sarajevu, oglasio se i Predrag Kojović.
22.09.2022. u 10:13
get url
text

VEZANI TEKST - Predrag Kojović pokazao koliko ne poznaje svoju domovinu: Jelah smjestio u Krajinu
 

- Čitam u nekim "medijima" da nam je predsjednik Forto zabranio da idemo van Sarajeva. Dragan Mioković i ja za sat idemo u Hadžiće da pričamo / družimo se sa građanima. Pa šta bude, nek bude. Vidimo se na pijaci oko 12 - napisao je Kojović.

Da Kojoviću geografija ne ide od ruke, pokazao je onda kada je Jelah smjestio u Krajinu, ali čini se kako bivši predsjednik NS i aktuelni državni parlamentarac nije ni poznavalac kantona u kojem živi. Hadžići su u Kantonu Sarajevo. 

VEZANI TEKST - Forto dao uputu članovima NS: Otkazujte sve po BiH, fokusirajte se samo na kampanju u Sarajevu

Kojović je pola sata nakon što je objavio, obrisao tvit. Međutim, prekasno. 

- Ekipa, vi koji putujete po BiH, do kraja se koncetrišemo na Sarajevo. Obustavite i otkažite putovanja i krećite se tamo gdje su osobe koje će glasati za vas. Ovo vrijedi i za mene. Sabina još ima posjetu Bihaću, ali sve drugo otkazuje i fokusira se na KS – stoji u poruci koju je Edin Forto napisao aktivistima i članovima Naše stranke. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.