open-navfaktor-logo
search
Eho njegovog pada...
Gratz o Stojanovićevoj izjavi koju svi osuđuju: Strašno u šta se ovaj čovjek pretvorio!
Kritike na račun Igora Stojanovića, potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine, se ne stišavaju otkako je izjavio da Srbi u Federaciji imaju iste probleme kao i Hrvati i Bošnjaci u entitetu RS. 
18.06.2023. u 12:02
get url
text

VEZANI TEKST - Stojanović: Problemi Srba u FBiH identični kao recimo Bošnjaka ili Hrvata u RS-u

Federalni zastupnik Dennis Gratz (DF) je jedan u nizu političara ali i općenito javnih ličnosti koji se osvrnuo na Stojanovićeve tvrdnje. 

Gratz je izanalizirao Stojanovića, pa napisao: 

- Kakvo pogrešno, kakvo nekorektno i neosnovano blaćenje svega onoga što mu je omogućilo ovu transformaciju u vjerovatno najnaduvenijeg aktera naše političke zbilje… Strašno u sta še ovaj čovjek pretvorio!

VEZANI TEKST - Stojanović promijenio stav: Dat ću saglasnost za imenovanje nove Vlade FBiH

U svojoj pompezno demonstriranoj beznačajnosti imao je jedan momenat kada je mogao biti od važnosti, za sve nas. I na tom ispitu je pao. Što je najgore, on je svoju ispravnu odluku najavljivao, državnički i argumentovano. Onda se ušutio i glasao za one za koje je najavio da neće. Za koje je, uvjeren sam, lično imao sam prezir. Kakva lekcija iz nedosljednosti i kukavičluka. Sve ovo što od tog trenutka baljezga je eho njegovog pada na ispitu hrabrosti - navodi Gratz. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.