open-navfaktor-logo
search
Sjednica Vijeća
Haljevac tvrdi da mu psuju zbog Hastahane, a da SDP i Naša stranka lijepe plakate na kojima su laži
Haljevac je rekao da će se i dalje boriti da na Hasatahani bude 80 posto zelene površine, a ostalo neka se gradi kako odluči Općinsko vijeće i građani
25.07.2019. u 11:25
get url
text

Dopredsjedavajući Općinskog vijeća Centar Sulejman Haljevac jutros je verbalno napadnut prije početka sjednice Općinskog vijeća Centar gdje se raspravlja šta će se graditi na Hastahani. Sjednici prisustvuju i stanovnici Mjesne zajednice Marijin Dvor na čijem se području nalazi Hastahana.

- Napadnut sam na radnom mjestu jer neke struje i strankice prave pritisak i političkim parolama prave probleme oko toga šta će biti izgrađeno na Hastahani - rekao je Haljevac.

On tvrdi da ga je verbalno napao i psovao mu čovjek iz Savjeta MZ Marijin Dvor koji nije dobio podršku za neke svoje ideje u vezi sa izgradnjom na Hastahani.

-Prijetio mi je i psovao majku i rekao da će me njegovi ljudi prebiti kad me vide na ulici – rekao je Haljevac i dodao da SDP i Naša stranka lijepe plakate po gradu sa lažima o Hastahani.

Haljevac je rekao da će se i dalje boriti da na Hasatahani bude 80 posto zelene površine, a ostalo neka se gradi kako odluči Općinsko vijeće i građani.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.