open-navfaktor-logo
search
CIKBiH
Hoće li glasačke listiće štampati firma iz Tojšića kod Kalesije?
AUTOR: Faktor
19.06.2024. u 14:48
get url
text
Ilustracija
Ilustracija
Kompanija C.P.A. d.o.o. Tojšići, Kalesija, je zadovoljila sve potrebne uvjete i kvalificirala se za daljnje faze pregovora za štampanje i pakovanje glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. saopćeno je iz Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine (CIKBiH).
- U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici Centralne izborne komisije BiH. C.P.A. d.o.o. će biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu, a nakon toga u trećoj fazi konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije - navodi se u saopćenju.
Kako dodaju, rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14 sati.
- Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. d.o.o. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju - saopćio je CIK.
Podsjećaju i kako je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uvjeta iz prethodnog postupka.
Procjenjena vrijednost ovog angažmana iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV-a, odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.