open-navfaktor-logo
search
Preminula u 50. godini
Ispraćaj i ukop Segmedine Srna Bajramović sutra na groblju Bare
Ispraćaj i ukop Segmedine Srna Bajramović, zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo, koja je jučer preminula u 50. godini od srčanog udara bit će obavljeni u četvrtak, 2. juna u 15 sati na gradskom groblju Bare u Sarajevu.
01.06.2022. u 11:45
get url
text

VEZANI TEKST - Preminula Segmedina Srna-Bajramović 

- Komemoracija povodom smrti naše voljene drugarice Segmedine Srna-Bajramović bit će održana u četvrtak, 2. juna, u sali Parlamenta Federacije BiH (Hamdije Kreševljakovića 3) u 12 sati. U prostorijama Kantonalne organizacije SDP Sarajevo od danas je otvorena knjiga žalosti za sve koji se na taj način žele oprostiti od naše drage drugarice - saopćio je SDPBiH.

Srna-Bajramović u javnosti je poznata po 19-godišnjem angažmanu u različitim RTV projektima. Bila je novinarka i urednica na Televiziji BiH i RTV Federacije BiH.

Bila je članica je Socijaldemokratske partije, a pored funkcije zastupnice u Skupštini KS bila je i delegatkinja u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine.

Deset godina vodila je i emisiju "Subotom uvečer sa Segmedinom Srnom", na kojoj joj je prvi saradnik bio Ivica Pjanić.

- Segmedina je obilježila prve godine Federalne televizije. Sarađivali smo više od deset godina, intenzivno. Osim emisije "Subotom uvečer" i na drugim brojnim projektima Federalne televizije i prijenosima uživo - rekao je za Faktor Pjanić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.