open-navfaktor-logo
search
Pomoć
Iz Sarajeva stigle namirnice gladnima u Banjoj Luci
Udruženje iz Banje Luke "Mozaik prijateljstva" izvijestilo je da će se i u naredna tri mjeseca u njihovoj javnoj kuhinji pripremiti obroci za više od 1.000 korisnika zahvaljujući nesebičnim prijateljima iz Sarajeva, odnosno Udruženju Pomozi.ba.
12.09.2023. u 08:32
get url
text

- Njihova pošiljka svih potrebnih namirnica je pristigla na našu adresu te zaista ne znamo na koji način bi mogli izraziti svoju zahvalnost, a da to bude i približno adekvatno. Naši drugari, humanitarci ujedinjeni u jednu jedinu zajedničku misiju, a to je pružiti pomoć svima onima kojima je ona potrebna, ne štede ni vrijeme ni novac kako bi i pored sve većeg broja svojih korisnika pružili pomoć i nama - naveli su iz banjalučkog udruženja i dodali:

- Zato jedan veliki naklon, veliki ljudi, članovi humane organizacije Pomozi.ba da ste vi nama živi i zdravi, da zajedničkim snagama ostvarimo sve naše buduće humane ciljeve u šta uopće nijednog trenutka ne sumnjamo. Mnogo uspjeha, sreće i zdravlja te mnogo toplih zagrljaja šalju vam zahvalni drugari iz Banje Luke - saopćio je tim "Mozaika prijateljstva" na svojoj Facebook stranici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.