open-navfaktor-logo
search
Nova imenovanja
Jasmin Mehić novi v. d. direktora ZOI-ja, u Nadzornom odboru i Sanela Pašić
Vlada Kantona Sarajevo izabrala je novo rukovodstvo Kantonalnog javnog preduzeća ZOI'84, a na mjesto vršioca dužnosti direktora ove javne kompanije umjesto Edisa Bakovića imenovala je 44-godišnjeg Jasmina Mehića.
22.03.2021. u 09:38
get url
text

Novi članovi Nadzornog odbora su Sanela Pašić koja je bila i kandidatkinja za premijerku Kantona Sarajevo, te Nihad Hasanbegović i Damir Dinarević.  

Ovu informaciju za Faktor je potvrdio sam Mehić, koji je ljubiteljima zimskih sportova u našoj zemlji poznat kao jedan od osnivača skijaškog kluba Naš Tim. 

- U utorak će sve biti zvanično i trebao bih preuzeti funkciju vršioca dužnosti direktora ZOI-ja – kratko nam je rekao Jasmin Mehić.

Kako Faktor saznaje, Mehić će ovu funkciju obavljati narednih šest mjeseci. Novoizabrani v. d. direktora ZOI-ja je magistar ekonomije i bivši skijaš, koji se aktivno prestao baviti ovim sportom 1992. godine.

U zimske sportove vratio se prije sedam godina kada je sa još nekoliko zaljubljenika u skijanje pokrenuo ski-klub Naš Tim, koji u posljednje vrijeme aktivno sarađuje i sa legendarnim Ivicom Kostelićem. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.