open-navfaktor-logo
search
Narodni front
Jelena Trivić kandidatkinja za gradonačelnicu Banje Luke
AUTOR: Autor: Faktor/Fena
20.04.2024. u 14:12
get url
text
Jelena Trivić
Jelena Trivić
Na sjednici Gradskog odbora Narodnog frota Banja Luka danas je predstavljen dio programa za Banju Luku, te ozvaničena kandidatura Jelene Trivić za gradonačelnicu Banje Luke.
Gradski odbor Narodnog fronta Banja Luka donio je jednoglasnu odluku da na predstojećim izborima Jelena Trivić bude kandidatkinja za gradonačelnika ispred ove stranke.
- Zahvaljujem se Gradskom odboru Narodnog fronta na jednoglasnoj podršci. Evo sada je i zvanično ono što smo najavljivali već neko vrijeme.
Vjerujem da imamo snage da se u teškim političkim okolnostima suprotstavimo dvijema vlastima u Banjoj Luci, od kojih je Banja Luka umorna. Na istim onim principima na kojima smo bili svih ovih godina, ulazimo i u ovu kampanju i to je naša ključna prednost u odnosu na konkurente.
Mi se borimo za vrijednosti, oni se bore za pozicije moći. Odlučno ćemo se obračunati sa kriminalom i korupcijom kao rak-ranama ovog društva. Pozivam sve istinske opozicione snage da se okupimo i da opet u Banjoj Luci odlučno kažemo NE režimu i njihovim kopijama- izjavila je u svom obraćanju medijima Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnicu.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.