open-navfaktor-logo
search
Priznanje
Još jedan ministar emotivac bez štele: Katici se "meščini" da je primio Pfizera
Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica proznao je da se vakcinisao, kao i da "mu se čini da se vakcinisao Pfizer vakcinom".
13.08.2021. u 19:42
get url
text

VEZANI TEKST - Šteta se vakcinisao početkom jula: Dobio sam Pfizer, nisam imao nikakvih privilegija

Na insistiranje da kaže kojom vakcinom, jer ne može reći da ne zna koja je vakcina u pitanju, jer na potvrdi o vakcinaciji piše upravo i koja vakcina je aplicirana, rekao je da je to bila vakcina Pfizer.

- Vakcinisao sam se početkom jula, čini mi se 9. jula na Zetri. Bio sam sam, ni sa kim od ministara. Mi smo na vladi odlučili da se vakcinišemo. Pogrešno je što nismo objavili javno. To nam je greška. Nismo krili, ali nismo ni objavili. Ne vidim razlog zašto smo to uradili. To je bila dobra odluka. Vlada Kantona Sarajevo mora da radi u kvorumu - naveo je Katica.

Premijer i ministri u Vladi Kantona Sarajevo vakcinisani su prije 15 dana, potvrdio je prije dva dana za Faktor premijer KS Edin Forto. Nakon toga uslijedile su spekulacije o vrsti vakcine koju su ministri primili, odnosno da su sve radili preko štele, jer je svima postalo sumnjivo kako to da se Facebook vlada ne hvali i ovim činom, kada sve što urade objavljuju na društvenim mrežama. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.