open-navfaktor-logo
search
Lični interes
Kasumović ogorčen zbog prijedloga da Uzunović bude u rukovodstvu Zastupničkog doma FBiH: Da ima morala...
Fuad Kasumović, predsjednik Bosanskohercegovačke inicijative-Kasumović Fuad, komentirao je objavu Arnela Isaka, zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH, a koji se odrekao imenovanja za dopredsjedavajućeg ovog doma i predložio Kenana Uzunovića.
30.08.2023. u 22:32
get url
text

VEZANI TEKST - Zastupnik Isak se "malo" zbunio, najavio odustajanje od imenovanja za dopredsjedavajućeg Doma naroda FBiH

- Nekadašnji čovjek koji je sve dobio od BHI-KF se treći put prodao i sada je Snaga naroda. Kenan Uzunović, koji je u ime BHI-KF dobio mjesto dopredsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, nakon izdaje BHI-KF, potom prelaska u NES i naplaćivanja spomenutog prelaska, trenutno je prešao u Snagu naroda i zajedno sa Ramom Isakom sada su napravili "Trojku" koja je ključna u Federaciji. Zaboravio je "moralni" da nije on osvojio mandat nego moja stranka i moje ime - objavio je na Facebook profilu Kasumović i dodao:

- Shodno tome, da ima imalo morala, vratio bi mandat, ne bi vršio ucjene na Federaciji zbog svega navedenog, sve što sam dogovorio sa Vladom FBiH da se Zenici pomogne, postaje upitno jer naprijed navedeni idu na lični interes, nikako na interes građana. Na sastanku su mi lideri stranaka NIP-a, SDP-a i Naše stranke kazali i to kako ne stoje iza rušenja većine u ZDK. Potvrdili su mi i to da neće primati "papke" preletače koje su kupili Omer Škaljo, Kenan Uzunović i Ramo Isak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.