open-navfaktor-logo
search
Kandidat NS
Kojović se oglasio: Doživio sam težak infarkt, zahvaljujući ljekarima danas sam u prilici da ovo pišem
Kandidat Naše stranke za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine Predrag Kojović oglasio se danas i pojasnio zbog čega je 25. septembra završio u bolnici. 
07.10.2022. u 11:13
get url
text

- U nemogućnosti da pojedinačno odgovorim na vaše upite o tome šta se dogodilo u nedjelju, 25. septembra, odlučio sam se da vam odgovorim na ovaj način.

Prije svega, sada sam dobro, sve je uredu, sve će biti uredu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Također, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške.

Dakle, u nedjelju, 25. septembra, oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači. Te nedjelje, zahvaljujući ovim ljudima koje sam gore spomenuo, dobio sam novi život, novu šansu. Naredne nedjelje, 2. oktobra, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu. Slučaj - ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i tačka - napisao je Kojović na Facebooku. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.