open-navfaktor-logo
search
Ozbiljno, pošteno, časno...
Komšićevi savjetnici kod Džaferovića: O čemu su razgovarali jutros
Šefik Džaferović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, uskoro će napustiti zgradu u Maršala Tita 16, u Sarajevu. Nakon što Centralna izborna komisija BiH potvrdi izborne rezultate, aktuelnim članovima Predsjedništva istječe mandat. 
10.10.2022. u 13:17
get url
text

Džaferović je po ocjeni mnogih imao izvrstan mandat u Predsjedništvu BiH. 

Savjetnici člana Predsjedništva Željka Komšića jutros su razgovarali sa Džaferovićem, a jedan od njih Albin Zuhrić objavio je to na društvenim mrežama. 

- Sa Feridom Mušićem jutros, kod predsjednika Džaferovića, kojem smo se otišli zahvaliti za posao koji je obavljao u ovom mandatu. Nikoga nije uvrijedio, nikome zlo želio, nikada stranku ili lični interes stavljao ispred države. Radio je ozbiljno, pošteno, časno, u interesu BiH - napisao je Zuhrić uz fotografiju snimljenu jutros u Džaferovićevom kabinetu. 

 

Zuhrić je i ranije javno iznosio svoje stavove o predsjedavajućem Predsjedništva BiH, a oni se ne razlikuju od mišljenja drugih koji su imali priliku sarađivati sa Džaferovićem. 

 - Ne pripadamo istoj politici, ali osjećam potrebu da javno kažem ono čemu sam svjedočio u ovom vremenu otkako radim u Predsjedništvu BiH i što ću prepričavati godinama i kada on ne bude član Predsjedništva ili političar. Šefik Džaferović je najpotcjenjeniji političar u BiH. Radi se o predanom, vrijednom i detaljnom čovjeku. Čovjeku koji se ne bavi prividom, PR-om, već poslom za koji je odgovoran i, možda je baš zato i javno ismijavan ili kritikovan, jer ovom vremenu lažne, instagram filter politike, ozbiljni ljudi ne pripadaju - napisao je Zuhrić prije par mjeseci, očito iziritiran tada negativnim komentarima novinara Al Jazeere Ivice Puljića na Džaferovićev račun. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.