open-navfaktor-logo
search
Oglasio se šef NiP-a
Konaković o optužbama SBiH i SDA: Ovi zuhrići, efendići, mešalići, begići, bandići i ostali pomoćni jurišnici...
Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, na svom Facebook profilu oglasio se povodom reagiranja Stranke za BiH i SDA o podjeli budžetskog novca u Kantonu Sarajevo organizacijama čiji osnicači su kadrovi NIP-a.
22.10.2023. u 10:14
get url
text

VEZANI TEKST - Stranka za BiH traži ostavku Okerića zbog raspodjele 200.000 KM, SDA: Hoće li biti spektakularnih hapšenja

Stranka za BiH i SDa usvom reagiranju tražili su od NiP-ovog predsjednika Skupštine KS Elvedina Okerića da podnese ostavku a od pravosudnih organa da provede istragu o podjeli novca.

Konaković kaže da su navodi SBiH i SDA "laži".

- Pročitajte odgovor udruženja “Argentarija” iz Srebrenice.

Veoma je važno!

Još jednom do kraja demaskira sve laži SDFA i SBiH (koji ozbiljno prijeti da prestigne DF u slijepom praćenju i zaštiti interesa SDA).

Ne libi se ovaj trojac ponovo Srebrenicu koristiti kao poligon za svoje laži.
Pet godina od kad postoji Narod i Pravda nisu NIKAD OTKRILI NIJEDNU MARKU SREDSTAVA KOJA JE NEZAKONITO POTROŠENA, a koju su na konkursima ili diskrecionim pravom dodijelili kadrovi NiP-a, napisao je Konaković.

VEZANI TEKST - Okerić o optužbama SBiH i SDA: Udbaške metode, pljuvanje i blaćenje, malo istine i mnogo, mnogo laži

Kaže da "tako nešto ne postoji", te dodaje: 

- U svojim su saopštenjima, priznajući da je Skaka nezakonito postupao, ovaj proces pokušali izjednačiti sa njegovim odlukama, sa rasvjetom koju je doveo pred svoju vikendicu u Trnovu parama Grada i mnogim drugim. Osim priznanja da je Skaka radio nezakonito, sve drugo u tekstu je notorna, lako provjerljiva laž.

Napadaju naša imenovanja prije nego što ljudi dobiju priliku da rade, napadaju sve planove prije realizacije, sve projekte prije implementacije. Rade to jer je to jedino što znaju, laž, podvala, prevara. Rade to kroz medije koje su kupili našim, javnim novcem. Jesu djelimično zatrovali medijsku scenu, jesu lažima ubijedili dio društva, al’ sve to polako jenjava jer se njihova budžetska moć polako gasi.

I ovi će projekti u povratničkim mjestima još jednom pokazati naše suštinske razlike.

p.s

Ono što mene fascinira jeste činjenica da ovi zuhrići, efendići, mešalići, begići, bandići i ostali pomoćni jurišnici, sa više strasti brane ovaj koruptivni koncept od jurišnika iz SDA.

Nisu oni rame uz rame sa novalićima, hodžama, budnjama, solacima, oni su korak ispred.

Grlatiji, radikalniji, bezobrazniji.

Pred izbore će opet pokušati distancu od SDA, al’ u to realno više niko ne može povjerovati - napisao je Konaković.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.