open-navfaktor-logo
search
On vidio najavu
Konaković satirični tekst sa portala podvaljuje pod Izetbegovićevu izjavu
Gostujući tradicionalno svakog drugog vikenda na Face TV, šef Naroda i pravde i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković i večeras je obmanjivao bh. javnost govoreći o različitim temama. 
25.02.2023. u 20:21
get url
text

Između ostalog kazao je i kako je jučer vidio najavu, gdje je "predsjednik SDA Bakir Izetbegović rekao u nekoj emisiji mi ćemo na ulice, dok SDA ne bude vlast". 

Šef NiP-a, dojučerašnji "kantonalac" čiji je krajnji domet bio "tajkuni, fiskalni računi, fiknuto tele" ( a svakim danom sve više dokazuje da dalje i ne može dobaciti) izgleda uopće nije shvatio da je na portalu Buka objavljen tekst "Izetbegović najavio mirne proteste: Ostat ćemo na ulici sve dok ne shvate da SDA treba ostati u Vladi Federacije BiH!" sa naznakom da se radi o satiri. I to na dva mjesta je to naglašeno. 

Ili, postoji i druga mogućnost, a to je da ipak odlično zna da se radi o satiri, ali služeći se kao i do sada manipulacijama i spinovanjem, pokušava potcijeniti ljude u ovoj zemlji, misleći da slijepo vjeruju svakoj njegovoj izgovorenoj riječi. 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.