open-navfaktor-logo
search
Navodno su imali palice
Mediji objavili: Trojica s fantomkama pretukla dječaka pred banjalučkom školom, policija se još nije oglasila
AUTOR: Srpskainfo/N1
22.05.2024. u 21:25
get url
text
O.Š. Vuk Karadžić
O.Š. Vuk Karadžić
FOTO: Srpskainfo
Trojica nasilnika s fantomkama na glavi pretukla su danas dječaka ispred Osnovne škole "Vuk Karadžić" u banjalučkom naselju Borik, objavio je portal Srpskainfo.
Navode da su im roditelji nekih od učenika ispričali da se sve desilo u poslijepodnevnim satima pred očima djece koja su u tom trenutku završila nastavu i krenula kućama.
Očevici tvrde da je napadnuti dječak navodno učenik ove škole i da je u besvjesnom stanju prevezen kolima hitne pomoći u bolnicu.
– Izašli smo iz škole i vidjeli kako tri osobe sa fantomkama na glavi na parkingu pored Osnovne škole "Vuk Karadžić" tuku bejzbol palicama jednog dječaka. Tukli su ga brutalno po cijelom tijelu. Dječak je krvario. Došla je hitna pomoć i odvezla ga u besvjesnom stanju – ispričao je jedan od maloljetnika koji je sve to gledao, piše Srpskainfo.
Očevici su im rekli da je uskoro došla i policija koja je uzimala izjave od očevidaca. 
U Policijskoj upravi Banja Luka večeras nisu uspjeli provjeriti informacije, kao ni u školi.
Informaciju o tome da je grupa maloljetnika s fantomkama popodne je pretukla učenika ove škole objavio je i N1, pozivajući se na izjave očevidaca date njima. Navodno su i nasilnici maloljetni i iz druge su škole. Odgovori iz policije, škole i Ministarstva obrazovanja RS-a se čekaju.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.